Bericht versturen
Huis > producten > Pick-ups >
Fabrieksvoorziening Duurzame 2.0T Diesel Handleiding 2WD Elite Long Box Versie gemaakt in China

Fabrieksvoorziening Duurzame 2.0T Diesel Handleiding 2WD Elite Long Box Versie gemaakt in China

Place of Origin:

China

Merknaam:

MAXUS STAR

Certificering:

Contact us

Modelnummer:

L---2.0T Diesel Manual 2WD Elite Long Box Versie

Contacteer ons
Verzoek om een Citaat
Productdetails
Energie-type:
Diesel
Voorophanging:
Doppelvormige muur onafhankelijke ophanging
Rijmodus:
Fr
LCD-paneelbord:
Standaardconfiguratie
Wiper-sensor:
Standaardconfiguratie
Materiaal van het wiel:
Aluminium
Sta type bij:
Hydraulische assistentie
Oplopende assistentie:
Standaardconfiguratie
Betaling & het Verschepen Termijnen
Minimum Order Quantity
1
Prijs
Negotiable
Packaging Details
ro-ro
Levertijd
30 werkdagen
Payment Terms
TT
Productomschrijving

Fabrieksvoorziening Duurzame 2.0T Diesel Handleiding 2WD Elite Long Box Versie gemaakt in China

Productbeschrijving:

De Star L is het belangrijkste gereedschap in de Star-pickupfamilie en is geschikt voor commerciële scenario's en vrachtwerkbehoeften.en de voorgril gebruikt een dot-matrix gril met chroom decoratieAls je de auto binnengaat, is er een 10,1 inch central control screen, en het interieur is rood en zwart, wat een zeer hoogwaardig gevoel geeft.het zorgt voor bandenspanning, sleutellose toegang, start met één knop, cruise control, voertuignavigatie, spraakherkenning en andere functies, die in principe voldoen aan de behoeften van gebruikers van bedrijfsvoertuigen.


De SAIC MAXUS Star L houdt zich ook volledig bezig met de rijsveiligheid van de gebruikers: het aandeel hoogsterk staal dat in het gehele voertuig wordt gebruikt, bereikt 70%,en het is een pick-up die voldoet aan de nieuwste A-NCAP en C-NCAP vijf sterren veiligheidsontwerp normenDe duurzaamheidstest van het voertuig van meer dan 2 miljoen kilometer kan bestuurders en passagiers elke keer dat ze reizen gemoedsrust bieden.vierwiel schijferremmen & TPMS bandenspanning monitoring en andere functies om uw reis verder te beschermen.

Kenmerken:

Duurzaamheid en levensduur: Dieselmotoren staan meestal bekend om hun robuuste constructie en levensduur.Ze zijn gebouwd om hogere compressieverhoudingen te weerstaan en hebben vaak sterkere interne componenten in vergelijking met benzinemotorenDaarom worden dieselauto's vaak gezien als duurzame en betrouwbare voertuigen, die in staat zijn om veeleisende werkbelastingen en ruw terrein te verdragen.

 

Trek- en sleepvermogen: vanwege hun hoge koppelopwekking zijn diesel pick-up trucks uitstekend in het trekken en trekken van toepassingen.Het maakt ze een populaire keuze voor personen die betrokken zijn bij industrieën zoals de bouw.Bovendien zorgen dieselmotoren voor een betere remwerking van de motor, waardoor controle en stabiliteit kunnen worden verbeterd bij het slepen van zware ladingen bergafwaarts.

 

Verkoopwaarde: Diesel-pickups behouden hun waarde in de loop van de tijd.Dit leidt tot hogere wederverkoopwaarden in vergelijking met sommige alternatieven met benzineDit kan voordelig zijn voor eigenaars die van plan zijn hun voertuigen in de toekomst te verkopen of te verhandelen.

 

Het koppel voor off-road prestaties: het hoge koppel van dieselmotoren kan voor de offroadliefhebbers van belang zijn.die helpt bij het navigeren in uitdagende terreinen, kruipen over obstakels en kruisen ongelijke oppervlakken.Dit maakt dieselauto's geschikt voor personen die van off-road avonturen genieten of voertuigen met uitstekende off-road mogelijkheden nodig hebben.

Technische parameters:

Technische parameter Waarde
Opklimmingsassistent Standaardconfiguratie
banden 245/70 R16
Materiaal van het wiel Aluminium
EBD/CBC Standaardconfiguratie
Voorrem Plaat
Achterrem Plaat
Achterluchtuitlaat Standaardconfiguratie
Maximaal vermogen ((kW) 105
Energie-type Diesel
LCD-paneelbord Standaardconfiguratie
 

Toepassingen:

Recreatieve activiteiten: Dieselbussen zijn geliefd bij buitenliefhebbers die zich bezighouden met recreatieve activiteiten zoals kamperen, varen en off-road avonturen.Hun sleepvermogen stelt hen in staat recreatievoertuigen te slepen, boten en aanhangwagens, waardoor individuen hun uitrusting en uitrusting kunnen vervoeren voor recreatieve activiteiten in de open lucht.

 

Langeafstandsreizen: De brandstofzuinigheid en het langere rijbereik van diesel-pickuptrucks maken ze geschikt voor langeafstandsreizen.Ze worden vaak gekozen door personen die vaak op weg reizenDe mogelijkheid om lange afstanden af te leggen zonder regelmatig te tanken, is voordelig voor mensen die een efficiënt en betrouwbaar vervoer nodig hebben.

 

Overheids- en gemeentelijk gebruik: Diesel pick-ups worden ook gebruikt door overheidsinstanties, gemeenten en overheidsdiensten voor verschillende taken.Ze worden gewoonlijk gebruikt voor onderhoudswerkzaamheden.De rem- en sleepmogelijkheden van dieselauto's maken ze een waardevol middel voor deze organisaties.

Betaling:

Fabrieksvoorziening Duurzame 2.0T Diesel Handleiding 2WD Elite Long Box Versie gemaakt in China 0

 

Vragen:

Wat is de merknaam van de pick-up trucks?

De merknaam van de pick-up trucks isMAXUS STAR.

Wat is het modelnummer van de pick-ups?

Het modelnummer van de pick-ups is:Ik...2.0T Diesel Manual 2WD Elite Long Box Versie .

Waar worden de pick-ups gemaakt?

De pick-ups worden gemaakt inChina.

Welke certificaten hebben de pick-ups?

Neem contact met ons op voor informatie over de certificeringen van de pick-ups.

Wat is de minimum orderhoeveelheid voor de pick-up trucks?

De minimale bestelhoeveelheid voor de pick-ups is:1.

Is de prijs van de pick-ups onderhandelbaar?

Ja, de prijs van de pick-ups isonderhandelbaar.

Wat zijn de verpakkingsgegevens voor de pick-ups?

De verpakkingsgegevens voor de pick-ups zijn:ro-ro.

Hoe lang duurt het voordat de pick-ups worden afgeleverd?

De pick-ups worden binnen30 werkdagen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Nederlands voertuig Leverancier. Copyright © 2023-2024 garowauto.com . Alle rechten voorbehoudena.