Bericht versturen
Huis > producten > Pick-ups >
Stijlvolle MAXUS STAR-L 2.0T Diesel Automatic 2WD Elite Long Box Version pick-up van China

Stijlvolle MAXUS STAR-L 2.0T Diesel Automatic 2WD Elite Long Box Version pick-up van China

Place of Origin:

China

Merknaam:

MAXUS STAR

Certificering:

Contact us

Modelnummer:

L---2.0T Diesel Automatic 2WD Elite Long Box Versie

Contacteer ons
Verzoek om een Citaat
Productdetails
banden:
245/70 R16
Oorsprong:
China
Materiaal van het wiel:
Aluminium
Sta type bij:
Hydraulische assistentie
Achterophanging:
Niet-onafhankelijke ophanging met bladveer
Voorophanging:
Doppelvormige muur onafhankelijke ophanging
Verplaatsing (L):
2.0
LCD-paneelbord:
Standaardconfiguratie
Betaling & het Verschepen Termijnen
Minimum Order Quantity
1
Prijs
Negotiable
Packaging Details
ro-ro
Delivery Time
30 days
Payment Terms
TT
Productomschrijving

 

Stijlvolle MAXUS STAR-L 2.0T Diesel Automatic 2WD Elite Long Box Versie pick-up

Productbeschrijving:

StarL is het belangrijkste gereedschap in de Star-pickupfamilie en is geschikt voor commerciële scenario's en vrachtwerkbehoeften.en de voorgril gebruikt een dot-matrix gril met chroom decoratie, waardoor de auto er high-end uitziet.

 

De Star L is het belangrijkste gereedschap in de Star-pickupfamilie en is geschikt voor commerciële scenario's en vrachtwerkbehoeften.en de voorgril gebruikt een dot-matrix gril met chroom decoratieAls je de auto binnengaat, is er een 10,1 inch central control screen, en het interieur is rood en zwart, wat een zeer hoogwaardig gevoel geeft.het zorgt voor bandenspanning, sleutellose toegang, start met één knop, cruise control, voertuignavigatie, spraakherkenning en andere functies, die in principe voldoen aan de behoeften van gebruikers van bedrijfsvoertuigen.


De SAIC MAXUS Star L houdt zich ook volledig bezig met de rijsveiligheid van de gebruikers: het aandeel hoogsterk staal dat in het gehele voertuig wordt gebruikt, bereikt 70%,en het is een pick-up die voldoet aan de nieuwste A-NCAP en C-NCAP vijf sterren veiligheidsontwerp normenDe duurzaamheidstest van het voertuig van meer dan 2 miljoen kilometer kan bestuurders en passagiers elke keer dat ze reizen gemoedsrust bieden.vierwiel schijferremmen & TPMS bandenspanning monitoring en andere functies om uw reis verder te beschermen.

 

Kenmerken:

Vermogen en koppel: Dieselmotoren staan bekend om hun hoge koppelopbrengst, waardoor dieselmotortrucks geschikt zijn voor het slepen en trekken van zware lasten.die voordelig is bij het aanpakken van steile hellingen of het vervoeren van zware lading.

 

Brandstofzuinigheid: Dieselmotoren zijn over het algemeen zuiniger dan hun benzineconvergenten.het mogelijk maken dat diesel-pickuptrucks een betere kilometertelling en een langere rijbereik bereikenDit kan vooral gunstig zijn voor personen die vaak lange afstanden rijden of een hoog brandstofverbruik hebben.

 

Duurzaamheid en levensduur: Dieselmotoren staan meestal bekend om hun robuuste constructie en levensduur.Ze zijn gebouwd om hogere compressieverhoudingen te weerstaan en hebben vaak sterkere interne componenten in vergelijking met benzinemotorenDaarom worden dieselauto's vaak gezien als duurzame en betrouwbare voertuigen, die in staat zijn om veeleisende werkbelastingen en ruw terrein te verdragen.

 

Trek- en sleepvermogen: vanwege hun hoge koppelopwekking zijn diesel pick-up trucks uitstekend in het trekken en trekken van toepassingen.Het maakt ze een populaire keuze voor personen die betrokken zijn bij industrieën zoals de bouw.Bovendien zorgen dieselmotoren voor een betere remwerking van de motor, waardoor controle en stabiliteit kunnen worden verbeterd bij het slepen van zware ladingen bergafwaarts.

Technische parameters:

Achterophanging Niet-onafhankelijke ophanging met bladveer
Energie-type Diesel
Voorophanging Doppelvormige muur onafhankelijke ophanging
Achterrem Plaat
Voorrem Plaat
Max. koppel ((N.m.) 360
LCD-paneelbord Standaardconfiguratie
EBD/CBC Standaardconfiguratie
Achterluchtuitlaat Standaardconfiguratie
ABS Standaardconfiguratie
 

Toepassingen:

Commercieel gebruik: Diesel pickup trucks worden vaak gebruikt in commerciële industrieën die zware sleep- en sleepcapaciteiten vereisen.,In de eerste plaats is het van belang dat de Europese Commissie in de loop van het jaar de nodige inspanningen levert om de werkgelegenheid te vergroten.Het koppel en het trekvermogen van dieselauto's maken ze geschikt voor deze veeleisende toepassingen.

 

Trekkende en sleepende: Diesel pick-ups worden de voorkeur gegeven voor het trekken en het vervoeren van zware ladingen.en recreatieve aanhangwagens zoals camperwagens en reis-aanhangwagensHet hoge koppel van dieselmotoren stelt hen in staat om aanzienlijk gewicht te verwerken en effectiever te navigeren op heuvelachtig of uitdagend terrein.

 

Off-road: Diesel pick-ups met vierwielaandrijving zijn een populaire keuze voor offroadliefhebbers.Deze vrachtwagens kunnen op ruige terreinen rijden.Diesel pickups kunnen worden uitgerust met offroadpakketten, waaronder verbeterde ophangsystemen, skidplaten en gespecialiseerde banden,om hun offroadprestaties verder te verbeteren.

 

Bouw- en nutswerk: Dieselbussen worden vaak gebruikt op bouwterreinen en in nutsbedrijven.naar werkplekkenDe duurzame constructie en het sleepvermogen van dieselbussen maken ze geschikt voor het vervoer van zware apparatuur, zoals graafmachines, laadmachines en generatoren.Hun veelzijdigheid en hun vermogen om met ruw terrein om te gaan, maken ze waardevol in deze industrieën.

 

Betaling:

Stijlvolle MAXUS STAR-L 2.0T Diesel Automatic 2WD Elite Long Box Version pick-up van China 0

 

Vragen:

Vragen over MAXUS STAR L---2WD pick-up trucks

V: Wat is de minimum orderhoeveelheid voor de MAXUS STAR L---2WD pick-up trucks?

A: De minimale bestelhoeveelheid voor dit product is 1.

V: Waar worden de MAXUS STAR L---2WD pick-ups geproduceerd?

A: De MAXUS STAR L---2WD pick-ups worden gemaakt in China.

V: Wat is de certificering van de MAXUS STAR L---2WD pick-up trucks?

A: Neem contact met ons op voor informatie over certificering.

V: Wat is de verpakkingsmethode voor de MAXUS STAR L---2WD pick-up trucks?

A: De MAXUS STAR L---2WD pick-uptrucks worden verpakt met behulp van ro-ro (roll-on/roll-off) methode.

V: Wat is de levertijd voor de MAXUS STAR L---2WD pick-up trucks?

De levertijd voor de MAXUS STAR L---2WD pick-up trucks is 30 dagen.

V: Wat zijn de betalingsvoorwaarden voor de MAXUS STAR L---2WD pick-ups?

A: De betalingsvoorwaarden voor de MAXUS STAR L---2WD pick-uptrucks zijn TT (telegrafoverdracht) en onderhandelbaar.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Nederlands voertuig Leverancier. Copyright © 2023-2024 garowauto.com . Alle rechten voorbehoudena.