Bericht versturen
Huis > producten > Pick-ups >
Hot sale 2.0T Diesel Automatic 2WD Elite Flat Box Versie dubbele cabine voertuig met een goede prijs

Hot sale 2.0T Diesel Automatic 2WD Elite Flat Box Versie dubbele cabine voertuig met een goede prijs

Place of Origin:

China

Merknaam:

MAXUS STAR

Certificering:

Contact us

Modelnummer:

L--- 2.0T Diesel Automatic 2WD Elite Flat Box Versie

Contacteer ons
Verzoek om een Citaat
Productdetails
ABS:
Standaardconfiguratie
Max. koppel ((N.m.):
360
Oorsprong:
China
Achterluchtuitlaat:
Standaardconfiguratie
Achterrem:
Plaat
Oplopende assistentie:
Standaardconfiguratie
Wiper-sensor:
Standaardconfiguratie
Achterophanging:
Niet-onafhankelijke ophanging met bladveer
Betaling & het Verschepen Termijnen
Minimum Order Quantity
1
Prijs
Negotiable
Packaging Details
ro-ro
Delivery Time
30 days
Payment Terms
TT
Productomschrijving

Productbeschrijving:

De Star L is het belangrijkste gereedschap in de Star-pickupfamilie en is geschikt voor commerciële scenario's en vrachtwerkbehoeften.en de voorgril gebruikt een dot-matrix gril met chroom decoratieAls je de auto binnengaat, is er een 10,1 inch central control screen, en het interieur is rood en zwart, wat een zeer hoogwaardig gevoel geeft.het zorgt voor bandenspanning, sleutellose toegang, start met één knop, cruise control, voertuignavigatie, spraakherkenning en andere functies, die in principe voldoen aan de behoeften van gebruikers van bedrijfsvoertuigen.


De SAIC MAXUS Star L houdt zich ook volledig bezig met de rijsveiligheid van de gebruikers: het aandeel hoogsterk staal dat in het gehele voertuig wordt gebruikt, bereikt 70%,en het is een pick-up die voldoet aan de nieuwste A-NCAP en C-NCAP vijf sterren veiligheidsontwerp normenDe duurzaamheidstest van het voertuig van meer dan 2 miljoen kilometer kan bestuurders en passagiers elke keer dat ze reizen gemoedsrust bieden.vierwiel schijferremmen & TPMS bandenspanning monitoring en andere functies om uw reis verder te beschermen.

 

Kenmerken:

 

Trek- en sleepvermogen: vanwege hun hoge koppelopwekking zijn diesel pick-up trucks uitstekend in het trekken en trekken van toepassingen.Het maakt ze een populaire keuze voor personen die betrokken zijn bij industrieën zoals de bouw.Bovendien zorgen dieselmotoren voor een betere remwerking van de motor, waardoor controle en stabiliteit kunnen worden verbeterd bij het slepen van zware ladingen bergafwaarts.

 

Verkoopwaarde: Diesel-pickups behouden hun waarde in de loop van de tijd.Dit leidt tot hogere wederverkoopwaarden in vergelijking met sommige alternatieven met benzineDit kan voordelig zijn voor eigenaars die van plan zijn hun voertuigen in de toekomst te verkopen of te verhandelen.

 

Het koppel voor off-road prestaties: het hoge koppel van dieselmotoren kan voor de offroadliefhebbers van belang zijn.die helpt bij het navigeren in uitdagende terreinen, kruipen over obstakels en kruisen ongelijke oppervlakken.Dit maakt dieselauto's geschikt voor personen die van off-road avonturen genieten of voertuigen met uitstekende off-road mogelijkheden nodig hebben.

 

Heavy-Duty Components: Diesel pickup trucks bevatten vaak heavy-duty componenten om de verhoogde spanningen te verwerken die gepaard gaan met het slepen en trekken.ophangingssystemen, en remsystemen, zodat het voertuig grote lasten en moeilijke omstandigheden kan weerstaan.

Technische parameters:

Oorsprong China
EBD/CBC Standaardconfiguratie
Wiper sensor Standaardconfiguratie
Achterophanging Niet-onafhankelijke ophanging met bladveer
Max. koppel ((N.m.) 360
Achterrem Plaat
Assistentietype Hydraulische assistentie
banden 245/70 R16
Voorrem Plaat
Opklimmingsassistent Standaardconfiguratie
 

Toepassingen:

Off-road: Diesel pick-ups met vierwielaandrijving zijn een populaire keuze voor offroadliefhebbers.Deze vrachtwagens kunnen op ruige terreinen rijden.Diesel pickups kunnen worden uitgerust met offroadpakketten, waaronder verbeterde ophangsystemen, skidplaten en gespecialiseerde banden,om hun offroadprestaties verder te verbeteren.

 

Bouw- en nutswerk: Dieselbussen worden vaak gebruikt op bouwterreinen en in nutsbedrijven.naar werkplekkenDe duurzame constructie en het sleepvermogen van dieselbussen maken ze geschikt voor het vervoer van zware apparatuur, zoals graafmachines, laadmachines en generatoren.Hun veelzijdigheid en hun vermogen om met ruw terrein om te gaan, maken ze waardevol in deze industrieën.

 

Recreatieve activiteiten: Dieselbussen zijn geliefd bij buitenliefhebbers die zich bezighouden met recreatieve activiteiten zoals kamperen, varen en off-road avonturen.Hun sleepvermogen stelt hen in staat recreatievoertuigen te slepen, boten en aanhangwagens, waardoor individuen hun uitrusting en uitrusting kunnen vervoeren voor recreatieve activiteiten in de open lucht.

 

Langeafstandsreizen: De brandstofzuinigheid en het langere rijbereik van diesel-pickuptrucks maken ze geschikt voor langeafstandsreizen.Ze worden vaak gekozen door personen die vaak op weg reizenDe mogelijkheid om lange afstanden af te leggen zonder regelmatig te tanken, is voordelig voor mensen die een efficiënt en betrouwbaar vervoer nodig hebben.

 

Afbeelding van het product

Hot sale 2.0T Diesel Automatic 2WD Elite Flat Box Versie dubbele cabine voertuig met een goede prijs 0

Betaling:

Hot sale 2.0T Diesel Automatic 2WD Elite Flat Box Versie dubbele cabine voertuig met een goede prijs 1

 

Vragen:

V:Wat is de merknaam van de pick-up?

A:De merknaam van de pick-up is MAXUS STAR.

V:Wat is het modelnummer van de pick-up?

A:Het modelnummer van de pick-up is L---2WD.

V:Waar wordt de pick-up geproduceerd?

A:De pick-up is in China gemaakt.

V:Wat is de minimum orderhoeveelheid voor de pick-up?

A:De minimale bestelhoeveelheid voor de pick-up is 1.

V:Wat is uw beleid voor distributeurs in de buitenlandse markten?
A:We ondersteunen in vele aspecten, waaronder marketing, promotie, product
ontwikkeling/verbetering, dienstopleiding, reclame, enz.
V:Als ik nog meer vragen heb, wie moet ik dan vragen?
A:U kunt ons hier online contacteren, onze verkoop zal binnen 10 minuten reageren.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Nederlands voertuig Leverancier. Copyright © 2023-2024 garowauto.com . Alle rechten voorbehoudena.